PROCEDURI ȘI POLITICI OPERAȚIONALE

Fiecare Membru trebuie să respecte întotdeauna aceste Reguli VLM`S GYM așa cum vor fi modificate din când în când de către VLM`S GYM și care vor fi postate pe site-ul www.vlms.ro. Prezentul Regulament este parte integrantă din Regulamentul Intern de Functionare VLM`S GYM.

 1. Intervalul orar în care se poate rezerva o clasă

O clasă se poate rezerva începând cu 24 de ore în avans.

 1. Rezervarea unei clase

O clasă poate fi rezervată online fie din contul membrului sau de la punctul de înregistrare personală (“self-check point”), acolo unde există unul. Punctul de înregistrare personală de la recepția clubului permite rezervarea doar cu două ore înainte de începerea clasei. 

 1. Anularea unei clase

O clasă poate fi anulată online fie de către membru, fie la recepția clubului în care se desfășoară clasa, cu cel puțin două ore înainte de începerea clasei, fără a atrage vreo penalizare. O clasă poate fi anulată și la recepția clubului unde se desfășoară clasa, cu mai puțin de două ore, dacă membrul este prezent fizic la recepție și a făcut înregistrarea („check-in”).

 1. Momentul-limită de intrare la clasă

Dacă membrul intră în clasă înainte ca instructorul să înceapă încălzirea sau să pornească muzica, el poate participa la clasă. Din motive de siguranță, dacă membrul intră în clasă după ce muzica și încălzirea au început, e posibil ca instructorul să refuze participarea membrului la clasă.

Vă rugăm să ajungeți la timp la clase. Pentru a vă bucura de o experiență de antrenament cât mai plăcută, vă recomandăm cu tărie să vă prezentați în club cu cel puțin 15 minute înainte de începerea clasei.

Fiecare Membru trebuie să respecte întotdeauna aceste Reguli de Suspendare Abonament așa cum vor fi modificate din când în când de către VLM`S GYM și care vor fi postate pe site-ul www.vlms.ro.

 1. Solicitați o suspendare din motive medicale, in baza unui certificat medical, prin trimiterea unui email la adresa : contact@vlms.ro
 2. Membrul va completa un formular de cerere  și va trimite certificatul medical de la medicul competent, continand recomandarea de a nu efectua activitati sportive/activitati ale centrelor de fitness. Documentele vor fi verificate pentru valabilitate și procesate conform recomandării medicale.
 3. Abonamentul va fi suspendat atât timp cât este precizată în document perioada medicală.
 4. Cererea de suspendare din motive medicale poate fi prelucrată doar dacă cererea de suspendare este trimisă impreuna cu certificatul medical în maximum 30 de zile după apariția cauzei medicale care a declanșat suspendarea.
 5. VLM`S GYM isi rezerva dreptul ca la propria sa discretie sa refuze accesul oricarui Membru care poate fi suspectat din motive rezonabile ca avand o stare de sanatate considerata de catre VLM`S GYM ca fiind in detrimentul securitatii, sanatatii sau starii de bine a acestuia sau a oricarui alt Membru sau invitat.
 6. VLM`S GYM își rezervă drepturile să notifice autoritățile competente sau centrele medicale /medicii care au emis documentul medical folosit pentru suspendarea abonamentului, în cazul în care documentele furnizate indica orice suspiciune de autentifictate sau contin orice însemnări, semne sau inadvertențe care necesită o confirmare sau o verificare suplimentară. Toate certificatele medicale ilegale sau care contin informatii neclare care nu pot fi verificate vor duce la anularea perioadei de suspendare.

Fiecare membru trebuie să respecte întotdeauna prezentul Regulament privind accesul copiilor așa cum va fi modificat din când în când de către VLM`S GYM și care va fi postat pe site-ul www.vlms.ro, in sectiunea ’’Proceduri si politici operationale’’.

REGULI APLICABILE COPIILOR INTRE 0 – 14 ani si peste 14 ani

 • Copii cu vârsta intre 7 – 18 ani vor beneficia de un preț special la achiziționarea abonamentului.
 • Copii cu vârsta intre 0 – 7 ani NU vor avea acces in sala.
 • Copii cu vârsta intre 7 – 12 ani vor avea acces in sala doar prin achizitionarea pachetului de 10 sedinte cu un antrenor personal; de retinut este ca ei nu vor plati abonamentul lunar de elev ci doar cel de 10 sedinte cu un antrenor personal iar accesul in sala se va face DOAR cu antrenorul personal si doar in limita celor 10 sedinte achizitionate.
 • Copii cu vârsta intre 12 – 14 ani vor avea acces la sala doar sub stricta supraveghere a părinților.
 • Copii peste 14 ani vor avea acces in sala fara parinti dar cu acordul prealabil al acestora.
 • Dovada vârstei minorului se face cu buletin, iar in absenta buletinului cu carnetul de note.

Ultima actualizare: 05.04.2021