ECHIPA

LORENA ADINA ILIE

Antrenor Personal

-Antrenor personal/Instructor de fitness
-29 de ani
-Absolvent al cursului T2 Fitness - United Kingdom
-Absolvent al Universității Naționale de Educație Fizica si Sport, București (UNEFS)

Lorena crede ca: “ Tu ești singurul care iți poți schimba aspectul fizic, iar eu te pot îndruma cu experiența și cunoștințele mele. Consider ca prin sport ne antrenam atât corpul cat si mintea, iar atunci când ai reușit să iți antrenezi mintea, vei fi capabil să iți schimbi aspectul fizic iar rezultatele nu te vor dezamăgi. Te aștept la VLM’S GYM sa ne antrenam împreună! “

DANIEL HAIDUC

Antrenor Personal

-Antrenor personal/Instructor de fitness
-19 de ani
Daniel crede ca: Disciplina învățată în cei 4 ani de experientă în lumea fitness-ului, unde am făcut toate greșelile posibile, învățând din ele, m-a facut capabil să ajut la evitarea lor, ajungând la rezultatul dorit în cel mai scurt și sănătos mod posibil. Nimeni nu poate lua decizia în locul tău, aceea de a-ti schimba viata și de a o îndrepta spre un stil de viată cât mai sănătos, dar odată luata această decizie, vei avea nevoie de o persoana care sa te indrume spre success, iar acea persoana sunt EU. Mi-a plăcut și am adoptat una dintre devizele de viață ale faimosului Arnold Schwarzenegger: "Poți avea rezultate sau scuze. Nu pe amândouă."

DAVID ILLYES

Antrenor Personal

-Antrenor personal/Instructor de fitness
-24 de ani
-Acreditat de FRCF (Federatia Romana de Culturism si Fitness) si IFBB(International Federation of Bodybuilding and Fitness)

David crede ca: “ In viată daca nu lupți pentru un vis, un tel anume, trăiești degeaba. Nu te-ai născut ca sa fi in rând cu restul lumii, trebuie sa fi diferit, sa ieși in evidenta, trebuie sa lupți pentru obiectivele tale, indiferent cat de greu pare drumul labirintic pe care care trebuie sa il parcurgi in tot acest timp. Eu nu îmi doresc sa fiu un om oarecare, îmi doresc sa motivez cat mai multe persoane sa nu renunțe si sa lupte pentru a avea fizicul dorit. Daca eu am putut cu siguranța si tu poți!! Te aștept in echipa mea “.