DESPRE NOI

  • După cum știm cu toții un trup frumos se dobândește prin ambiție și disciplină, iar echipa noastră este dornică să te ajute pentru ați atinge obiectivul. Îți stăm la dispoziție cu orice ne este posibil și sperăm ca orice ședință de antrenament să îți fie pe plac.
  • Suntem o echipă tânără cu un apetit mare pentru fitness și pentru un stil de viață sănătos, care promovează această ramură a vieții și anume ramura fitness-ului. Ne dorim să îți dovedim că sala de sport nu este doar un loc cu fiare și greutăți.

  • Dorim să inspiram cât mai multa lume să facă mișcare și să își construiască trupul dorit.
  • Dorim să ai parte de o sesiune de antrenament într-un mediu curat și cu aparate de ultima generație, și nu în ultimul rând, dorim să faci asta cu zâmbetul pe buze alături de oameni competenți care te vor îndruma să îți atingi obiectivele.

  • Să nu uităm că cei care își doresc un stil de viață activ și sănătos, apelează la fitness, iar pe măsură ce mențin acest stil, realizează că obțin mult mai multe beneficii decât își imaginau. Sportul ne ajuta în toate aspectele vieții, așa că te așteptăm să faci acest pas alături de noi. Nu uita, corpul nostru este capabil de orice, doar că trebuie să ne convingem mintea de acest lucru!

  • Te așteptăm în Lupeni, în fostul restaurant CINA , să petreci o parte din timpul tău alături de noi, într-o atmosferă plăcută și relaxantă, acolo unde amabilitatea și profesionalismul echipei noastre, fac din aceasta o alegere minunată.